Επαγγελματική φωτογράφιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
(Ειδική προετοιμασία για Airbnb,booking κ.λ.π.)

Εάν ξεκινήσατε την δική σας επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων τότε σύντομα θα καταλάβετε ότι το σημαντικότερο κριτήριο για να σας εμπιστευτούν οι ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές είναι οι φωτογραφίες των δωματίων που θέλετε να προωθήσετε.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…
Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να πειστούν πως διαθέτετε ένα δωμάτιο ανάλογο των προσδοκιών τους θα πρέπει να δουν φωτογραφίες από τα δωμάτια που θα τους κινήσουν το ενδιαφέρον και θα πουν ότι αξίζει τα χρήματα τα οποία ζητάτε για την ενοικίαση τους.
Ωραίες φωτογραφίες δωματίων είναι ανάλογες πάντα με το χρηματικό ποσό, αφού με μία επαγγελματική φωτογράφιση θα καταφέρετε είτε να αυξήσετε τις τιμές της ενοικίασης είτε να διατηρήσετε τις τιμές και να αυξήσετε τους ενδιαφερόμενους.
Τί σημασία έχει αν έχετε επενδύσει ένα σωρό χρήματα για την κατασκευή των δωματίων και δεν μπορείτε να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά τους; Έτσι, όσο καλή δουλειά κι αν έχετε κάνει στην κατασκευή είναι απαραίτητο να κάνετε και μία επαγγελματική φωτογράφιση.

Διαδικασία φωτογράφισης.
Όπως μπορεί να έχετε δοκιμάσει οι ίδιοι να φωτογραφίσετε τα δωμάτια που διαθέτετε, θα έχετε διαπιστώσει ότι λόγω μικρού εύρους χώρου, δεν μπορείτε να αποτυπώσετε στις φωτογραφίες σας έναν χώρο σε μία ενιαία φωτογραφία.

Αυτό συμβαίνει διότι μία κοινή φωτογραφική μηχανή ή ένα κινητό έχουν μικρό εύρος λήψης με αποτέλεσμα να περιορίζεται η αποτύπωση του χώρου στην φωτογραφία. Επιπλέον, επειδή οι εσωτερικοί χώροι έχουν περιορισμένο φωτισμό τις περισσότερες φορές, οι φωτογραφίες σας καταλήγουν σκοτεινές και άτονες.

Για να επιτύχουμε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, χρειάζονται υπερευρυγώνιοι φακοί που θα καλύψουν όλο τον χώρο σε μία φωτογραφία, ειδικές τεχνικές φωτογράφισης δωματίων, τεχνητός φωτισμός (όχι πάντα) και σίγουρα μετέπειτα την κατάλληλη ψηφιακή επεξεργασία.

Το ποσό για μια επαγγελματική φωτογράφιση είναι σίγουρα μία επένδυση που θα σας φέρει πολλαπλάσια κέρδη.

(Δείτε επίσης….. WiFi κάτι επίσης πολύ σημαντικό για τους χώρους σας!!!)